Contractverlenging seizoen 2018-2019 Gosse Reitsma

Gosse Reitsma blijft ook volgend seizoen aan als hoofdtrainer van de A-selectie. Door genoeg draagkracht vanuit spelers en mede stafleden van de A-selectie en door een positief gesprek tussen Gosse en de Technische Commissie (TC) hebben wij een positief advies laten uitgaan richting het bestuur. Het bestuur kon zich hier in vinden en heeft het positieve advies overgenomen waarna is toegezegd dat Gosse voor het seizoen 2018-2019 aanblijft als hoofdtrainer van IJ.V.C.

 

Naast de contractverlenging van Gosse zijn ook de overige stafleden benaderd voor volgend seizoen. Zowel Ype Schouwstra, Jeep Plantenga als Nolke Waltje hebben aangegeven om volgend seizoen naast Gosse te staan om de A-selectie te verzorgen en te leiden. Hier zijn wij als TC zeer content mee en willen deze heren hartelijk danken voor deze toezegging.

 

Naast het nieuws rondom de staf van de A-selectie zullen de meesten inmiddels hebben vernomen dat Martijn Jansen de TC heeft verlaten. Martijn heeft aangegeven dat zijn prioriteiten nu elders liggen. 

Hierbij willen wij Martijn hartelijk danken voor zijn tomeloze inzet de afgelopen jaren en wensen hem en zijn gezin veel geluk, plezier en liefde in hun nieuwe woning. 

 

Technische Commissie (TC)

Jan-Willem Bergsma

Chris Olthuis
Sponsorgroep IJVC 1

logo MdG jpg

Fysio Wymbrits

Copyright © 2014 - Voetbalvereniging IJVC -  Sportcomplex de Útherne - De Dassenboarch 25 - 8651 CB IJlst - 0515 – 53 31 57