Vele IJVC handen maken licht werk

Op zaterdag 1 maart is man machtig door een hele ploeg vrijwilligers gewerkt om de stroomkabel voor het scorebord in de grond te leggen. Om het halve kunstgrasveld is een geul gegraven van scorebord naar de stroomkast voor de kunstlichtinstallatie. Voorwaar een flinke afstand met her en der weerbarstige keileem  en irritante boomwortels.

Aan de oproep op de site is in grote getale (zo’n 30 man) gehoor gegeven. Trainer Niek van der Werf met in zijn gevolg een flink aantal spelers van het  1e gaven het goede voorbeeld door als eersten de bats in de grond te steken. Voeg daarbij de mannen van het 2e, het 3e, de vrijdagavondploeg, de vaste vrijwilligers en nog diverse grondwerkers  met het IJVC hart op de juiste plek en je hebt een fantastische ploeg mensen bij elkaar om in no time de kabel te leggen. Na de eerste helft werd de inwendige mens, middels koffie en cake, versterkt door Trees en Sjouke.  In de tweede helft is de kabel gelegd en de sleuf weer toegedekt met moeder Aarde. Verder zijn de staande palen van scorebord en reclamezuil aangestort met grond en steen.  Al met al een zeer geslaagde actie!

Alle mannen die de handen uit de mouwen hebben gestoken worden heel hartelijk BEDANKT.

SUPER GEDAAN EN HULDE IN HET KWADRAAT.

En nu maar hopen dat het scorebord voor IJVC altijd een positieve score laat zien.

Zie verder alle graaf foto’s.
Sponsorgroep IJVC 1

logo MdG jpg

Fysio Wymbrits

Copyright © 2014 - Voetbalvereniging IJVC -  Sportcomplex de Útherne - De Dassenboarch 25 - 8651 CB IJlst - 0515 – 53 31 57