Inventarisatie senioren 2014/15

Beste sportvriend,

De Technische commissie is weer gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2014/2015 en daar speel jij ook een belangrijke rol in!

Het uitgangspunt is namelijk om volgend seizoen weer met 3 seniorenteams aan de competitie deel te nemen. Dit moet ook kunnen indien er iedere zaterdag voldoende spelers beschikbaar zijn, dit seizoen is dit niet altijd het geval waardoor er (te) vaak wedstrijden moeten worden afgelast of verschoven.

Het is daarom belangrijk dat wij zo exact mogelijk weten op hoeveel spelers wij volgend seizoen kunnen rekenen zodat wij weer 3 teams bij de KNVB kunnen gaan inschrijven.

Hierbij willen wij jou vragen om mee te werken door deze brief ingevuld te retourneren bij je leider of je reactie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag uiterlijk 12 april!

Ook willen je vragen om tips aan ons door te geven welke persoon jij geschikt acht om een functie (bv. leider senioren, tc- of bestuurslid, (pupillen)scheidsrechter, trainer/leider bij de jeugd) IJVC uit te oefenen. Indien je hier zelf open voor staat kun je dat natuurlijk ook aan geven.

Met vriendelijke groet,

 

Technische Commissie IJVC

Johan Boorsma, Martijn Jansen en Hein Quarré

 

Download hier het formulier
Sponsorgroep IJVC 1

logo MdG jpg

Fysio Wymbrits

Copyright © 2014 - Voetbalvereniging IJVC -  Sportcomplex de Útherne - De Dassenboarch 25 - 8651 CB IJlst - 0515 – 53 31 57