IJVC honoreert langgekoesterde wens sponsoren

IJVC heeft haar persvertegenwoordiger binnen: Gerrit Harmen Rypma gaat IJVC vertegenwoordigen in de pers. Hij stelt zichzelf voor aan sponsoren en supporters:

 

Geachte IJVC-supporter/volger/sponsor,

 

Graag stel ik mijzelf via deze weg even voor. Mijn naam is Gerrit Harmen Rypma, 17 jaar, en woonachtig in Folsgare. Ik ben eerste jaarsstudent Mediaredactie mbo 4 (richting Journalistiek). Per januari 2017 zal ik deel uit maken van de technische staf van IJVC 1 als persvertegenwoordiger. Eerst zo nu en dan en het is de bedoeling dat ik vanaf volgend seizoen elke wedstrijd van het Eerste meemaak. Dit zal ongetwijfeld vragen bij u oproepen, die ik ga proberen te beantwoorden.

 

Mijn taak als persvertegenwoordiger zal bestaan uit het schrijven van wedstrijdverslagen en foto’s van de wedstrijd. Ik plaats deze verslagen en foto’s op de website en op de Facebookpagina van de club. Ook houd ik tijdens de wedstrijd via Twitter de hoogtepunten van de wedstrijden bij. Tevens is het de bedoeling dat we reacties van spelers en trainers na de wedstrijd gaan publiceren op een YouTube-kanaal, maar dat is echter iets voor de lange termijn. 

 

Wat betekent het voor sponsoren?

Voor sponsoren betekent het dat ik de link tussen de club en sponsoren ga vormen voor persgerelateerde zaken. Zo krijgen de sponsoren een aantal dagen voor de wedstrijd de wedstrijdselectie gemaild. 

 

Voor de supporters

Bent u supporter van IJVC 1? Dan wilt u natuurlijk graag op de hoogte gehouden worden. Daarom zal ik het Twitter-account mede gaan beheren om de verrichtingen van het Eerste meteen te melden, zodat u bij afwezigheid toch kunt volgen hoe IJVC 1 er voor staat tijdens een wedstrijd.

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog met een vraag zitten? Schroom niet en neem even contact op met de club, of met mij: 06-22183278.

 

Ik kijk er naar uit om u van dienst te zijn!

 

Gerrit Harmen Rypma
Sponsorgroep IJVC 1

logo MdG jpg

Fysio Wymbrits

Copyright © 2014 - Voetbalvereniging IJVC -  Sportcomplex de Útherne - De Dassenboarch 25 - 8651 CB IJlst - 0515 – 53 31 57