IJVC B1 - Oeverzwaluwen B1

IJVC B1 – Oeverzwaluwen B1

 
 
 

Zaterdag 16 april stond de wedstrijd IJVC B1 – Oeverzwaluwen B1 op het programma, iedereen moest al vroeg zijn bed want we vertrokken al om 07:45.
Nadat iedereen nog even goed wakker kon worden in de auto naar Ijlst toe, was iedereen weer mooi wakker voordat Luitzen zijn wekelijkse praatje voor de wedstrijd ging doen.

Uiteindelijk was iedereen aangekleed, wat voor sommigen nog altijd moeilijk is zo vroeg in de ochtend, en konden we het veld op. Na een zeer energievolle warming-up begon de wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat iedereen toch nog niet helemaal wakker was en na zo’n 20 minuten stonden we ook al 4-0 achter, iedereen liet zijn man lopen of gaf de tegenstander net die 2 meter ruimte die ze nodig hadden om vervolgens de bal tegen de touwen te schieten. Uiteindelijk begonnen we iets beter te voetballen en dat resulteerde ook in een goal voor ons, helaas was het wel een eigen goal van IJVC, maar dezen tellen ook. Jammer genoeg konden we hier niet lang van genieten want na 5 minuten kon Reginald weer vissen… 5-1, dit was ook de ruststand.

De 2e helft hadden we wind mee en hadden nog steeds wel vertrouwen in een puntje, maar ook in de 2e helft waren we niet scherp en niks lukte. Wel hielden we iets beter stand dan in de 1e helft, maar als nog speelden we voor ons doen belabberd. Ook in de 2e helft was IJVC dus te betere partij, ze wonnen deze helft daardoor dus ook met 3-0 wat er toe leidde dat de eindstand 8-1 werd.

(verslag van de site van Oeverzwaluwen, hier staan ook nog een paar foto's van de wedstrijd op)
Laatste tweets @vvIJVC

IJVC Facebook

Copyright © 2014 - Voetbalvereniging IJVC -  Sportcomplex de Útherne - De Dassenboarch 25 - 8651 CB IJlst - 0515 – 53 31 57