Verslag Bolsward D1 - IJVC/Blauwhuis D1

Bolsward D1 – IJVC/Blauwhuis D1  2-8

 

Hoera de 1ste overwinning na de winterstop is binnen.

De 1ste 2 wedstrijden na de winterstop werd er goed gevoetbald door de jongens van IJVC/Blauwhuis maar werd dat niet beloond met een overwinning tegen hoger geplaatste clubs.

Zaterdag tegen Bolsward(hekkensluiter) werd er weer goed begonnen aan de wedstrijd en direct druk gezet op de verdedigers van Bolsward wat na 1 minuut al de 0-1 opleverde.

IJVC/Blauwhuis ging goed door en binnen 10 min stond het al 0-4, daarna gingen de spelers wat met het hoofd in de wolken lopen en kwamen er wat ster allures te voor schijn wat resulteerde in wat kansen voor Bolsward en uit een corner werd de 1-4 gescoord.

De jongens waren weer even wakker geschut en scoorden nog 2 keer voor de rust 1-6

Na de rust met de van Basten(Jelle Bakker) uit Blauwhuis als coach en grensrechter Blankenstein(Luko Koopman)uit IJlst werd er nog 2 keer gescoord door onze jongens, na 15 min in de 2de helft scoorde Bolsward nog een keer tegen.

Een goede wedstrijd gespeeld met mooie aanvallen en een goede wedstrijd mentaliteit, er heerste een echte winnaars mentaliteit in het team, Sappho jongens, dit elke wedstrijd laten zien.

 

Doelpunten: Mike    3

                       Simme 2

                       Hidde   1

                       Dimitri  1

                       Lucas    1
Laatste tweets @vvIJVC

IJVC Facebook

Copyright © 2014 - Voetbalvereniging IJVC -  Sportcomplex de Útherne - De Dassenboarch 25 - 8651 CB IJlst - 0515 – 53 31 57