Deze website maakt gebruikt van cookies.
Deze website maakt gebruikt van cookies.

Sponsoren

Hoofdsponsor Soprema

SOPREMA, opgericht in 1908, is een multinationaal familiebedrijf gespecialiseerd in dakbedekking en isolatiematerialen. Om voor elk project de juiste oplossing te bieden, heeft Soprema een uitgebreid en compleet assortiment:

• Bitumen dakbedekking (SOPREMA)
• Vloeibare dakbedekking (ALSAN)
• Kunststof dakbedekking (FLAG)
• Isolatie materiaal (EFYOS & PAVATEX)

Al meer dan honderd jaar bouwen ze hun expertise uit en stellen ze hun kennis ten dienste van hun klanten. Dankzij een voortdurende focus op business development, R&D, opleiding en de juiste acquisities, is SOPREMA uitgegroeid tot een solide speler met een sterke marktpositie en een betrouwbaar partner voor bestekschrijvers, gebouweigenaren, dakdekkers, aannemers en architecten.

 

Balsponsoren

De volgende bedrijven zijn de balsponsoren IJ.V.C. van 2023/2024

Sponsorgroep IJVC

Zelf Sponsor worden?

De voetbalvereniging IJ.V.C. is een actieve vereniging. De voetbalvereniging vervult een belangrijke maatschappelijke functie in IJlst en omstreken.

Onze vereniging zorgt voor veel (ont)spanning voor leden, sponsors, toeschouwers en andere betrokkenen. Daarnaast vormt het voetbalcomplex, en dan met name de kantine, voor velen een belangrijke ontmoetingsplaats waar de nodige uurtjes worden doorgebracht.

Om haar activiteiten te kunnen bekostigen heeft onze vereniging vanzelfsprekend behoefte aan financiële middelen. U als sponsor (of  potentieel sponsor) kunt hierbij een belangrijke rol vervullen. Door onze vereniging financieel te steunen, stelt u de vereniging mede in staat om de gewenste activiteiten te ontplooien. Ook het aanschaffen van materialen en het verbeteren van de voorzieningen wordt hierdoor gemakkelijker.

Geïnteresseerd of wilt u meer weten?

Vriend van IJ.V.C. worden?

Zoals bij vele andere verenigingen heeft ook IJVC een Vriendenclub. U vraagt zich natuurlijk af  'wat houdt dat in en wat doet zij eigenlijk'.

Het houdt in dat wíj als commissie op zoek gaan naar personen die, geheel belangeloos, eens per jaar een bedrag van € 50,00 overmaken naar ons bankrekeningnummer.

De doelstelling van de Vrienden van IJVC is het mede verbeteren en waarborgen van de kwaliteit van onze voetbalvereniging. Hiermee doelen wij onder andere op:
- aanschaf van materialen (ballen, doelen, hesjes, vangnetten, etc.);
- trainers/leiders uit eigen gelederen gelegenheid geven tot het volgen van een opleiding;
- activiteiten voor jeugd/senioren (mede) te financieren.

Geïnteresseerd of wilt u meer weten?