Naam:                                Lars Bos

Leeftijd:                             31 jaar

Vorige club(s):                  LSC 1890 en TOP ‘63

Interviewer: Reinier Hitzert

Wat doe je in het dagelijks leven?
Sportdocent

Waarom heb je gekozen voor IJVC?
Ik woon sinds een aantal jaren in IJlst en kan lopend naar het voetbalcomplex, mede daardoor kan ik het beter combineren met het trainerschap bij ONS. Daarnaast heb ik ervaren dat het echt een team is met genoeg potentie om voor prijzen te spelen.

Op welke positie speel je het liefst?
Hangt van het systeem af, maar het liefst aan de rechterkant waarbij er ruimte is om er te komen en zodoende een actie te maken.

Hoe ziet je voetballende loopbaan er tot nu toe uit?
Ik heb mijn gehele jeugdopleiding doorgebracht bij LSC 1890 waarbij ik op divisie niveau speelde. Toen ik naar de senioren moest heb ik voor het zaterdag voetbal gekozen bij Top’63 met vrienden. Daarna nog een aantal keer een switch gemaakt vanwege het niveau.

Wat verwacht je van IJVC?
Ik verwacht een gezellige vereniging die zich doorontwikkeld in de 4e klasse met een voetballend en hecht team.

Wil je zelf nog iets kwijt aan de supporters?
Ik heb heel veel zin om er met zijn allen een mooi seizoen van te maken en te voetballen voor een prijs!