Vacature Jeugdcommissie

Vacature Jeugdcommissie

Oproep

Voor de start van het seizoen 2017/2018 heeft VV IJVC twee leuke vacatures openstaan. We zijn namelijk op zoek naar nieuwe leden voor de Jeugdcommissie.

Wat houdt het in?

Naast de ondersteunende rol bij technische taken (teamindelingen/ trainers/leiders) zet de Jeugdcommissie zich in voor alle jeugdleden van IJVC met als doel: de kinderen zich prettig te laten voelen binnen het team en hen met veel plezier te laten voetballen.. De jeugd commissie overlegt 1 x in de 6 weken. Ook is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en  nieuwe initiatieven!

Interesse?

Heb je interesse om invulling te geven aan deze leuke functie waarin je  een grote bijdrage aan het sportplezier van de kinderen levert? Neem contact op met het bestuur: of spreek ons aan op het voetbalveld.

Interesse of vragen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

“Een vrijwilliger is onbetaalbaar. Omdat jij er bent, kunnen wij er zijn!”
Sponsorgroep IJVC 1

logo MdG jpg

Fysio Wymbrits

Copyright © 2014 - Voetbalvereniging IJVC -  Sportcomplex de Útherne - De Dassenboarch 25 - 8651 CB IJlst - 0515 – 53 31 57