IJVC dankbaar voor steun, en trots op sponsoren

Vorige week speelde IJVC de laatste wedstrijd van het seizoen 2016/17 tegen MSC, wat een zuur verlies opleverde. Echter zijn er dit seizoen ook winsten behaald en prestaties geleverd waar we als kleine club trots op zijn. Mindere periodes in het seizoen losten zich af met goede periodes, zoals na de winterstop waarin slechts een verliesbeurt te noteren viel tegen vv Sleat (4-0). Ook is IJVC er in geslaagd om de sponsoren en volgers structureel te informeren over wedstrijden, tussenstanden en uitslagen, iets waar de club volgend seizoen mee doorgaat. De club heeft er zelfs een nieuwe vorm van social media bij, namelijk een Snapchat-account.

Maar dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de steun van sponsoren, supporters, vrijwilligers en andere personen die de club een warm hart toedragen. We hopen iedereen volgend seizoen weer met een glimlach op sportpark de Utherne te mogen ontvangen.

Een speciale dank aan de sponsoren en de sponsorgroep Vrienden van IJVC met de financiële steun. Zonder deze steun zou de club niet de club zijn zoals die nu is! We zijn bijzonder trots op de sponsoren en de sponsorgroep en we hopen dat jullie de club blijven steunen op weg naar nog veel mooie momenten in het komende seizoen! Namens de selectie en bestuur: BEDANKT!
Sponsorgroep IJVC 1

logo MdG jpg

Fysio Wymbrits

Copyright © 2014 - Voetbalvereniging IJVC -  Sportcomplex de Útherne - De Dassenboarch 25 - 8651 CB IJlst - 0515 – 53 31 57