verslag IJVC/Blauwhuis D1-Balk D1

IJVC/Blauwhuis D1 – Balk D1   5-2

 

De jongens van IJVC/Blauwhuis spelden een hele goede wedstrijd en wonnen terecht van de no 5 van de competitie.

De 1ste helft waren de ploegen gelijk waardig na 15 min, waarin beide teams al wat kansje hadden gehad,IJVC/Blauwhuis de grootste door alleen voor de keeper niet te scoren maar toch een corner verdienen.

Uit de corner werd mooi raak gekopt 1-0.

In de 20ste min werd het 1-1 door een afstandschot, voor rust werd het nog 2-1 door een mooie aanval en in het dak geschotne door de voorhoede.

5 min na de rust werd het 2-2 uit een kluts situatie waar wij niet zo gelukkig waren.

Maar IJVC/Blauwhuis liet de kop niet hangen en 2 minuten later was de voorsprong er weer, de linksbuiten werd de diepte ingestuurd en sprinte iedereen eruit en scoorde beheerst.

Daarna werd door Balk nog een kopbal uit een corner van de lijn gehaald, maar het 4de doelpunt viel toch want uit de kluts werd de 4-2 er ingepeerd.

Daarna was het gebeurt met Balk, en uit weer ieen mooie aanval werd het nog 5-2.

Door goed te voetballen hebben de jongens  hun zelf beloond met 3 punten, en dat had deze competitie wel wat vaker gekund, met wat meer geluk en deze inzet, maarja dan volgende week nog maar een keer stunten tegen Zeerobben.

 

Doelpunten Bouwe, Simme, Lucas en Dimitri 2
Laatste tweets @vvIJVC

IJVC Facebook

Copyright © 2014 - Voetbalvereniging IJVC -  Sportcomplex de Útherne - De Dassenboarch 25 - 8651 CB IJlst - 0515 – 53 31 57